Si consulent wat is dat?

En dan ben je SI consulent. Wat klinkt dat toch fijn. Het klinkt niet alleen fijn het is ook fijn. ‘Waarom?’ zul jij je wellicht afvragen. Om dat te begrijpen neem ik je graag mee in wat dat nu is, SI. SI staat voor Sensorische Informatie verwerking oftewel...

Lees meer
Augustusactie: Met vertrouwen het nieuwe schooljaar in

Augustusactie: Met vertrouwen het nieuwe schooljaar in

De zomervakantie is begonnen. Geeft dit rust of juist stress? Maak jij of jouw kind zich al druk over komend schooljaar? Hoe fijn zou het zijn om met wat meer vertrouwen het schooljaar te starten. De laatste 3 weken van augustus is de praktijk weer open en heb ik een...

Lees meer
van onbegrepen kind naar ongehoorde moeder

van onbegrepen kind naar ongehoorde moeder

Van onbegrepen kind naar ongehoorde moeder. Misschien heb het al eens voorbij zien komen dat ik een kind was dat niet begrepen werd door de omgeving en met name niet door de leerkrachten op school. Al jong heb ik me leren aanpassen wat in mijn verdere leven steeds...

Lees meer
Lockdown december 2020

Lockdown december 2020

We gaan nog even door in deze rare tijd. Een lastige tijd voor ouders en kinderen. Weer thuis zitten, Weer thuisonderwijs, weer een paar weken langer. Lastig hoor les via een scherm. Je vriendjes niet zien. Mama en papa die ook thuis werken en misschien wel wat...

Lees meer
Een nieuw huis

Een nieuw huis

Soms heb je van die weken dat er van alles op z'n plekje valt. Deze weken heb ik onlangs gehad. 2 weken met bijzondere momenten, 2 weken om zeer dankbaar te zijn. Voor degene die mij persoonlijk kennen die weten dat wij al een hele tijd aan het kijken zijn naar een...

Lees meer

Neem gelijk contact met mij op