‘Ik kan het toch niet!’
‘De juf snapt er niets van!’
‘Ik doe het ook altijd fout!’
‘Ik wil niet meer naar school, niemand begrijpt mij!’

Herken jij dit? Komen deze uitspraken je bekend voor? Niets is zo frustrerend voor een kind om niet begrepen te worden of je steeds aan te moeten passen. Soms gaat het op school juist wel goed, maar komt het er thuis uit. Als je steeds hoort dat je dingen niet goed doet ga je daar in geloven. Het frustreert je en je zelfvertrouwen daalt. Het negatieve gedrag krijgt steeds meer de overhand.

Hoe fijn zou het zijn als jouw kind weer vol zelfvertrouwen, overtuiging en trots kan zeggen; Dit ben IK.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Als kindercoach kijk ik verder dan het negatieve gedrag. Samen met jouw kind ga ik op zoek naar zijn/ haar ware ik. Wie ben jij diep van binnen? Wat kun jij goed? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat kunnen anderen van jou leren?

Samen met jouw kind gaan we werken aan zijn/haar wens. Ik noem het een wens, omdat we gaan werken aan wat hij/zij graag zou willen. Waar wil hij/zij naar toe?

Hoe ga ik dat doen?

Kennismakingsgesprek

(30 minuten, gratis)

Dit gesprek kan plaatsvinden bij jullie thuis of bij mij. Tijdens dit half uur durende gesprek gaan we kijken of de klik er is, wat globaal wens is en hoe ik jullie daarbij kan helpen. Na dit gesprek kun je als ouders bekijken of je het traject met mij in wil gaan of niet. Bij voorkeur vindt dit gesprek plaats met beide ouders. 

Coaching

(60 minuten, 60 euro per sessie)

Vaak duurt een traject 5-7 sessies. Een sessie met een kind duurt 60 minuten.
De eerste sessie staat in het teken van kennismaken met het kind. Wie ben jij? Wat is je wens?
Ik maak hierbij gebruik van verschillende materialen. Ieder traject ziet er anders uit, omdat ieder kind ook anders is.
Wat centraal staat zijn het ontdekken van kwaliteiten, weer terug naar het gevoel en uit je hoofd en werken aan het zelfvertrouwen.
Dit doe ik doormiddel van spel, creatieve opdrachten, visualisaties, meditaties en beweging.

Mochten de wens van het kind en die van de ouders erg uit elkaar liggen ga ik eerst met de wens van het kind aan de slag en kan daarna nog sessie inplannen met ouders.

Bij jonge kinderen, onder de 8, is coachen vaak lastig. Ik kies er dan voor om de ouders te coachen.

Een intake gesprek

(60 minuten, 60 euro)

Intake gesprek; tijdens het intake gesprek, die alleen plaatsvind met de ouder(s), gaan we dieper op het probleem in. Ik kies voor alleen met ouders, omdat je dan als ouders vrijuit kunt praten, zonder jullie kind te kwetsen. 

Evaluatie

(60 minuten, 60 euro)

2 tot 3 weken na de laatste sessie is er een evaluatie moment. 

Traject

Naast losse sessies kun je ook kiezen voor een traject. Dit traject bestaat uit 5 sessies en de kosten hiervoor zijn €275. Mochten er meer sessies nodig zijn dan kosten deze €55 per keer.

Ouder coaching

Naast kinderen coach ik ook ouders. Zit je met je handen in het haar en weet je niet meer wat je moet doen? Neem dan contact met mij op. Vaak kan een kleine verandering heel veel betekenen. 

Neem gelijk contact met mij op